Symulator Autobusu Gdańskiego
Nie jesteś zalogowany na forum.
gra jest pól FREEDRIVE a pół nie ranga kierowcy daje możliwość poruszania się większą ilością
pojazdów i jest realniej ponieważ jak jesteś kierowcą jesteś w vfirmie czyli próba odwzorowania prawdziwej firmy tylko wirtualnie:)
wszystkie linie są odwzorowane jak w rzeczywistości.
Uwaga! Wiem że piszę po bardzo długim czasie lecz nie wiem dlaczego już dawno tego nie napisałem.
Jest taka sprawa że to forum już nie należy do żadnej gry oraz ja już nic na nim nie robię, można powiedzieć że ono już "nie istnieje" i jest zachowane tylko w celach sentymentalnych. teraz całą moją działalność jeżeli chodzi o gry komunikacyjne na roblox i nie tylko można śledzić na discordzie (kiedyś podawałem jeden link lecz ten discord już nie istnieje) więc przesyłam linka do discorda który jest aktualnie moim oficjalnym discordem który głównie jest stworzony do mojego projektu na roblox jakim jest ZKM Wróblewo. piszę to bo może ktoś jakimś przypadkiem natrafi na to forum i tylko informuję że tutaj już nic się nie dzieje i nie będzie działo, jak chcesz wiedzieć co dalej z moimi grami zapraszam na discorda
Link do discorda: https://discord.gg/y8tmjXqvuF
[ Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 534.35 kB (Maksimum: 598.95 kB) ]